Творчески дейности

Регулярни концертни изяви

Talents’ Kitchen (Кухнята на талантите)

Пъстри великденски яйца сътвориха днес ученици от 3 до 10 клас на ЧСБУ “Талантите”. В началото на Страстната седмица децата развихриха въображението и демонстрираха различни техники. Кухнята на “Талантите” отвори врати за шарене на яйца, като учениците предварително бяха подготвили бои, четки, памук и стикери, за да реализират идеите си за декорация.

Творческа работилница по декупаж

“Декупажът е една от най-популярните и лесни техники за декорация, макар че звучи слоно, защото думата идва от френски и означава “изрязвам”, обяснява десетокласничката Елена Ковачева от ЧСБУ “Талантите”. Тя влиза в ролята на творчески ръководител на работилницата по декупаж, на която бяха изработени сувенири с великденски мотиви за предстоящите празници. Нейни помощници в изработката на украшенията бяха ученици от 8 и 9 клас, които прецизно изпълняваха напътствията за изрязване на елементи от двупластови салфетки, покриване на буркани и чаши с разноцветна боя и нанасяне на дакупажното лепило.

Творческа работилница “Нашата кухня”

Развиваме музикалните способности на нашите ученици

Ние подпомагаме развитието на артистичните и музикални заложби на нашите ученици.

Гергана Мръвкова, 10 клас
Елиз Адемова, 8 клас

Ученици от 8 клас

Атрактивни часове по Музика

В часовете по музика използваме метода на “обърнато обучение”, при което самите ученици обучават съучениците си за тяхните любими автори, композитори и изпълнители.

Златко Тодоров, 9 клас

Ангел Стоев, ученик в 9-ти клас

Йордан Василев, 8 клас
Асен Емилов, 8 клас

Регулярно подготвяме нашите възпитаници за творчески изяви, като популяризираме тяхното изкуство в интернет, фейсбук, както и в програмата на Пловдивска обществена телевизия.