ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ 8-12 КЛАС


– Възможност за иновативно обучение, надграждащо стандартните учебни програми на Министерство на образованието, като включва съвременни методи на обучение: учене по феномени (внедрен опит от Финландия); учене базирано на проектна дейност (трансфериран опит от Обединеното кралство); учене между връстници (интегрирани практики в обучението от Скандинавските страни)

– Предоставяме пет иновативни специалности, съобразени с последните актуализации на държавните образователни стандарти и търсенето и реализацията на пазара на труда:
о Икономика и мениджмънт
о Оперативно счетоводство
о Митническа и данъчна администрация
о Банково дело
о Организация на туризма и свободното време

– Вашият тийнейджър ще може свободно да развива образователния и творчески потенциал в модерна обкръжаваща среда включително ползване на индивидуален компютър и достъп до широк спектър от дигитални технологии.

– Обучението се осъществява от доказани специалисти, икономисти, юристи, маркетингови специалисти, успешно реализирани мениджъри на водещи компании, което валидира практическо приложение на постигнатите от Вашето дете знания, умения и компетентности.

– Ние осигуряваме допълнително консултиране и обучение на Вашето дете от водещи артисти и музиканти за да бъдат разпознати и развити артистичните способности на Вашето дете, като ще му бъде осигурена среда за развитие и изява.

– Ние осъществяваме регулярни уъркшопи за засаждане на дървета, храсти и билки.

– Учим ги как да готвят, как да се справят с домашни дейности по подръжка, както и да има отношение към здравословното хранене и начин на живот.

– Осъществяват се и беседи с водещи специалисти по семейно планиране, както и тренинги свързани с превенция на социално значими и полово-предавани заболявания.

– Ние подготвяме нашите ученици как да реагират в ситуации на осъществяване на първа помощ и по какъв начин да реагират при бедствия и аварии – както в училище, така и у дома.

-Осигуряваме плавен преход към висшето им образование във Висшето училище за агробизнес и развитие на регионите (основател на ЧСБУ “Талантите”).

Документи, издавани от ЧСБУ „Талантите“съобразно държавния образователен стандарт на МОН:

  • Удостоверение за завършен гимназиален етап на средното образование (X-ти клас)
  • Диплом за средно образование и свидетелство за професионална квалификация (XII-ти клас)
  • Дубликати на изброените документи; удостоверения за преместване